Join & Support

“The Good Psychology”shënon një fazë të re në përpjekjet për të mbështetur psikologjinë nëpërmjet artit të të jetuarit mirë. Në harmoni me veten dhe të tjerët, në paqe me botën dhe më pranë natyrës.

Që kur nisi në 2017, faqja ka fituar shumë lexues, por mbi të gjitha shumë ndjekës të filozofisë sonë. Ky angazhim mbështetet sot nga lexuesit tanë, sponsorët, organizata dhe kompani. Falë tyre, shkrimet dhe filozofia jonë po përhapet dhe po merr vëmendje impresionuese.

Sponsor & Donacione   meridishnica@yahoo.com